Jagd in Ungarn

Običan jelen glavna je krupna lovna divljač Mađarske, a obitava u jugozapadnom dijelu Mađarske u područjima Zala, Somogy i Baranya. U neposrednoj blizini naše granice, u okolici grada Nagykanisze, možemo Vam ponuditi kvalitetno organizirani lov na jelena običnog u rici. Zemljišna gospodarstva s oranicama, pašnjacima i raznim branjevinama smještena između visokih šuma nude jelenima idealan biotop za njihov miran život.

U ovim izvrsnim jelenskim lovištima nudimo Vam “ lov po mjeri “ na trofejnog jelena u rici, zavisno Vašim željama !

Za lovca koji želi po prvi puta doživjeti lov na jelena u izuzetno jakom jelenskom reviru, gdje će susresti brojne prosječne i jake trofejne jelene a lov okruniti odstrjelom lijepog jelena, nudimo paket aranžman. Lovi se uz pratnju prof. lovca 1 : 1 uglavno piršom i uz pomoć terenskog auta.

U paket je uključen odstrjel jelena običnog trofejne snage od 5 do 6 kg, znači selekcijskog jelena, ali čiji bi rogovi nakon ocjene CIC komisije mogli biti na granici bronze. Pored jelena možete loviti i divlje svinje, košute, zavisno o vremenu i mogućnostima lovišta te Vašoj osobnoj želji. Svi odstrjeli i usluge izvan paketa naplaćuju se po cjeniku !

 

Srnjak 15.04. – 30.09.

Mađarski su srnjaci poznati po svojoj trofejnoj kvaliteti koja će zadovoljiti sve želje prokušanih lovaca na srnjake. Ravnice ogromnih površina pružaju srnjacima za život potrebnu tišinu i prostor. Ovi lovni reviri veličina od 4.000 do 12.000 ha, bogati ispašom, smješteni su u područjima Szolnok, Bekes, kao i u nama bližem području regije Veszprem uz Balatonsko jezero.

U ovim revirima organiziramo lov na srnjake s trofejima čija težina zna preći i preko 600 gr. Lovi se od 15. travnja, pa do polovice svibnja kada se najbolji rezultati postižu šuljanjem, dok za vrijeme parenja srnjake uspješno lovimo vabilicom s visokih čeka. Lovi se u pratnji profesionalnog lovca 1 : 1, a često lovni gost preko vikenda odstrijeli 2-3 srnjaka.

Nudimo lov po mjeri ili paket aranžman napravljen upravo za ljubitelje lova na srnjaka. Naime svi su troškovi uključeni u cjenu aranžmana ( osim prijevoza ) a % uspješnog odstrjela je velik, stoga će se mnogi lovci odlučiti za odstrjel srnjaka i izvan paketa. Ako se organizira grupa do max. 8 lovaca postoji mogućnost grupnog odlaska na lov mini busom, što će svakako umanjiti troškove i stvoriti mogućnost lovačkog druženja.

 

hunting-in-hungary-644
© 2010 Adria-hunt d.o.o. Sva prava pridržana. | Izrada web stranica & hosting KUHADA