Naši partneri u Australiji su Hunt Australia. Ovi iskusni outfitteri bave se ovim poslom već 20-tak godina i članovi su australske udruge profesionalnih lovaca. Ako se odlučite krenuti u lov u destinaciju poznatu pod „ down under „ – Vaši će Vas domaćini dočekati na međunarodnom aerodromu u Melburnu i odvesti Vas u kamp udaljen nekih 2 sata vožnje. Nakon što ste se ugodno smjestili i okrijepili domaćom kuhinjom, te nakon zasluženog odmora upoznati ćete cijelu ekipu ovog privatnog gazdinstva velikog ca 300.000 hektara.

Lovi se zu pomoć terenskog vozila i piršom. Ovaj predivni jugoistočni dio Australije sa tipičnim australskim bušom odličan je habitat za 7 vrsta jelena ( obični jelen, lopatar, sambar, rusa, axis, hog, wapiti ), vodenog bivola, feral goat i divlje svinje. Populacija jelena je odlična, i u ovom lovištu trebali bi vidjeti i po nekoliko stotina jelena dnevno, što će Vam dati velike šanse za odstrjel odličnih trofeja. Kao i na svim dalekim putovanjima ne preporučamo Vam nošenje vlastitog oružja već na Vas čeka veliki izbor odgovarajućeg oružja na farmi. Ponesite udobnu lovačku odjeću i obuću, dalekozor, video i foto kamere i Vi ste spremni za Vaš lov u Australiji.

Lovna sezona traje od veljače do kraja travnja, kada se pare obični jelen i jelen lopatar, u to vrijeme imati ćete priliku slušati glazbu jelenje rike sa svakog dijela ovog izvanrednog lovišta.

Ako se odlučite na odlazak u Australiju i provedete tjedan dana na lovnoj farmi, rezervirajte si još barem jedan tjedan za posjetu nekih od australskih znamenitosti u organizaciji naših partnera.

hunting-in-australia
© 2010 Adria-hunt d.o.o. Sva prava pridržana. | Izrada web stranica & hosting KUHADA