Jagd eine New Zealand

Novi Zeland se nalazi u Pacifiku u sigurnoj i stabilno političkoj okolini. To je zemlja velikih kulturnih i zemljopisnih raznolikosti od prašuma i pustinja, do divlje obale ugnježdene između spektakularnih planina gdje ćete možda upravo Vi loviti Vašu slijedeću trofeju...

Naši partneri su jedni od prvih organizatora lova u ovoj zemlji i imaju preko 100 uknjiženih rekordnih trofeja ... Svojim klijentima nude vrhunsku lovnu uslugu za sve vrste lovne divljači. Lov se odvija sa privatnog ranča , smještenog u centralnom djelu Južnog otoka – udaljenog samo 2,5 h od Queenstown-a, dok Tahra i divokozu lovimo u Južnim Alpama u Wildlife concession. Lovna sezona se otvara u ožujku i traje do kraja kolovoza. Za lov na tahra i divokozu preporučamo lov u travnju i svibnju, a lov na kapitalong jelena u parenju morate računati na ožujak, pa sve do početka svibnja. Najosnovnija oprema koju morate ponjeti su dobro ugažene lovačke čizme, udobna lovačka odjeća a oružje u odgovarajućim kalibrima već Vas čeka na ranču. Daljina pucanja seže od ca 100 do 300m zavisno o divljači.

Let se može bukirati sa svih većih međunarodnih aerodroma a Vaša destinacija je Queenstown međ. Aerodrom, gdje će Vas sačekati Vaši domaćini. Oni Vas pozivaju da iskusite tisuće hektara iskonske i neiskvarene prirode brežuljaka pod stepom i bušem, te bespuća ledenih planina koja čekaju upravo na Vas ! Pronađite Vaš idući lov u našoj ponudi !

hunting-in-new-zeland-644
© 2010 Adria-hunt d.o.o. Sva prava pridržana. | Izrada web stranica & hosting KUHADA