Dobrodošli na stranice Adria Hunt

Spojiti posao i strast prema lovu privilegija je koju uživamo, a koju naši klijenti dobivaju u svakoj usluzi i lovu kojeg rezerviraju u ADRIA HUNT-u. Zašto ? Prije svega zbog osobnog pristupa svakom klijentu i njegovim lovačkim željama, bez obzira radi li se o „običnom“ redukcijskom lovu, trofejnom lovu, safariju ili dalekom lovnom putovanju čija organizacija ponekad više liči na „ekspediciju“ nego na uobičajeni lov.

Nama je dobro poznata prava formula uspješnog lovnog aranžmana. Kombinacija je to izvrsnog lovišta i divljači,  kvalitetnog smještaja i hrane, posjedovanja potrebitih viza i dokumenata, adekvatnog prijevoza i pravih putnih osiguranja, a na kraju i dobre brige o lovačkim trofejima.

Mi smo pravi omjer svih sastojaka formule kvalitetnog lovnog aranžmana pronašli, puno puta iskušali, i svakim danom ga usavršavamo. To je naša velika prednost ali i glavna zadaća.

Dugogodišnji partneri u Svijetu, profesionalno vođena lovišta u Hrvatskoj, te posebna pažnja prema svakom klijentu i ostvarenju njegovih lovačkih želja, osiguravaju vrhunsku uslugu i rezultat svakog našeg lovnog aranžmana.

Obratite nam se sa Vašim lovačkim željama s povjerenjem, a mi ćemo za Vas pronaći odgovarajuću „formulu“ kako ih ostvariti. Pregledajte naše reference i prošle organizacije kako bi stekli dojam o onom što mi radimo.

Očekujemo Vaš poziv, e-mail ili posjet, srdačno Vaši uz lovački pozdrav

DOBRA KOB !

Adria Hunt

Gregor Žic
potpis-gregor 

HWW Ad adria-hunt

sea-help-trans-logo-200    Logo-with-Reh-Kopf-bw-53   c-l-002-kroati-logo-53    fanzoj logo serval-logo-55lapis-logo-40
© 2010 Adria-hunt d.o.o. Sva prava pridržana. | Izrada web stranica & hosting KUHADA