O nama...

Napisao/la Administrator on .

adria-hunt-gregor-zic-700
Gregor Žic

… pirš kroz rosnu i mirisnu travu, nečujan dolazak na čeku i počinje moj jutarnji lov ! Moj treći izlazak na očevu čeku, parenje srnjaka je u samom vrhu a ja pokušavam vabiti ! Nakon 20 tak minuta nervozno izlazi srna i za njome srnjak … srce je u grlu a ciljnik na srnjaku … moj .222 rem ( poklon od oca ) prekida jutarnji pjev ptica … srnjak je nestao ! Nervozno silazim sa čeke i „letim“ do mjesta gdje je stajao … trag me vodi 20 tak koraka u gustiš … gdje leži moj prvi srnjak !

Tako je počeo moj lovni staž sa tek napunjenih 18 godina, i taj se lov nikada ne može zaboraviti. Danas već mogu reći da sam pola svoga životnog vijeka ponosan što sam lovac i što sam zahvaljujući ljubavi prema prirodi i lovu upoznao mnoge dobre ljude, stekao mnogo prijatelja i prešao pola Svijeta loveći.

Položio sam ispite za ocjenjivača trofeja divljači po CIC i po SCI ( Safari Club International ) pravilima, i ponosan sam član SCI Hrvatska Chapter od njezinog osnivanja. U svojem 20 godišnjem lovačkom stažu stekao sam brojne lovačke trofeje, uspomene i priznanja, koje sada krase naš ured u Puntu na otoku Krku.

Adria Hunt, je mala obiteljska tvrta osnovana 2010, kao specijalizirana putnička agencija za lovni turizam. Više od 20 godina rada u turizmu, od kojih polovina u lovnom turizmu, te aktivno poznavanje tri svjetska jezika osiguravaju našim klijentima kvalitetnu uslugu.

Specijalizaciju u lovnom turizmu gradimo već godinama! Osobno smo posjetili i lovili u gotovo svim lovištima koje nudimo u našim lovnim programima, pa možemo garantirati vrhunsku uslugu za sve naše klijente.

Izabrali smo za Vas samo najbolja lovišta u Hrvatskoj i Europi, a naši dugogodišnji partneri u Namibiji, JAR-u, Kanadi i Rusiji osiguravaju kontinuitet kvalitetne organizacije lova i brige za Vaš trofej!

Pozivamo Vas dragi kolege lovci, da nam se javite sa Vašim lovačkim željama, sigurni smo da ćemo za Vas pronaći odgovarajući lovni aranžman.

DOBRA   KOB !

Gregor Žic oec,  Vlasnik ADRIA HUNT d.o.o.
potpis-gregor 

© 2010 Adria-hunt d.o.o. Sva prava pridržana. | Izrada web stranica & hosting KUHADA