Lov u Namibiji

Namibija je jedna od najomiljenijih lovnih destinacija europskih lovaca u Africi iz više razloga. Povezanost sa većim europskim gradovima redovnim zračnim linijama za Windhoek omogućuje jednostavno putovanje, a stranci – turisti, u ovoj su zemlji dobrodošli i mogu se osjećati sigurno. Komunicirati se može na njemačkom ili engleskom jeziku, a nisu obvezatna ni posebna cjepiva. Stoga je Namibia idealna zemlja za safari početnika kao i za iskusne safari lovce.

Svi naši partneri su europskog porijekla i već su dugi niz godina profesionalni lovci. Njihova gospodarstva – farme obiteljskog tipa pružit će Vam kvalitetne usluge smještaja i izvrsne hrane kao i razne mogućnosti za vaše slobodno vrijeme.

Brojnost divljači je izvanredna, a obračun odstrjela je paušalan, tj. ne naplaćuju se dodatne trošarine za trofeje u medalji kojih u pravilu ima najviše. Važno je napomenuti da se lovi u poptuno otvorenim lovištima ogromnih površina ( od 20000 ha na više ) …


SAFARI U NAMIBIJI, OD 04. DO 13.07.2014 

Izaberite neki od paušalnih lovnih paketa ili sami odredite Vašu lovnu divljač.  Priključite se našoj lovnoj grupi i ostvarite “last minute” booking pogodnosti !!!

Farma Aurora u vlasništvu obitelji Schubert smještena je oko 80 km sjeveroistočno od Windhoeka u regiji Otjozondjuba. Ova se regija ubraja među najbogatija područja po broju divljači i prirodne ispaše u Namibiji. Velike su razlike u terenu od promjenjljivih savana i stepa, do gustog buša i brežuljaka. Njihovo detaljno poznavanje lokalne flore i faune zasigurno će vas impresionirati.

fotkac-ikona FOTOGALERIJA AURORA

Loviti se može dvadesetak vrsta lovne divljači, a lovi se osmatranjem iz  terenskog automobila, šuljanjem i dočekom. Dobro opremljena farma gospodari sa više od 40.000 ha vlastitog terena i još toliko ha lovišta u koncesiji. Za vrijeme vašeg boravka ponudit će vam boravak u jednom od 3 bungalova i izvrsnu domaću kuhinju.  

© 2010 Adria-hunt d.o.o. Sva prava pridržana. | Izrada web stranica & hosting KUHADA