SAFARI NA LOVNOJ FARMI AURORA - NAMIBIA

LOVNI TURIZAM – HUNTING TOURS – JAGDREISEN -TURISMO VENATORIO

NAMBIA

Namibija je jedna od najomiljenijih lovnih destinacija europskih lovaca u Africi iz više razloga. Povezanost sa većim europskim gradovima redovnim zračnim linijama za Windhoek omogućuje jednostavno putovanje, a stranci – turisti, u ovoj su zemlji dobrodošli i mogu se osjećati sigurno. Komunicirati se može na njemačkom ili engleskom jeziku, a nisu obvezatna ni posebna cjepiva. Stoga je Namibia idealna zemlja za safari početnika kao i za iskusne safari lovce.

FARMA AURORA

Farma Aurora u vlasništvu obitelji Schubert smještena je oko 80 km sjeveroistočno od Windhoeka u regiji Otjozondjuba. Ova se regija ubraja među najbogatija područja po broju divljači i prirodne ispaše u Namibiji. Velike su razlike u terenu od promjenjljivih savana i stepa, do gustog buša i brežuljaka. Vaši domaćini, inače porijeklom iz Koruške u Austriji, duboko su se povezali s ovom zemljom. Njihovo detaljno poznavanje lokalne flore i faune zasigurno će vas impresionirati.

LOV I SMJEŠTAJ

Lovi se uz pomoć terenskog automobila, šuljanjem ili dočekom. Dobro opremljena farma gospodari s cca 40.000 ha vlastitog terene i još 50.000 ha lovišta u koncesiji, a za vrijeme vašeg boravka ponudit će vam boravak u jednom od 5 bungalova, izvrsnu domaću kuhinju i veliki izbor vina, bazen, tenis teren, fotosafari i kraće dnevne izlete. Ako ste na lovni odmor odlučili povesti cijelu obitelj, zasigurno im neće biti dosadno.

ORGANIZACIJA I PONUDA

Na ovoj farmi lovimo još od 2002 godine, te Vam garantirano nezaboravno lovačko iskustvo vrhunsku uslugu i organizaciju lova te ispunjenje svih Vaših lovačkih želja. Svake godine organiziramo barem jednu hrvatsku lovnu grupu u našoj pratnji kada je cijela farma rezervirana isključivo za naše lovne goste, stoga slobodno zatražite našu kompletnu ponudu sa detaljnim troškovnikom.

Lovni Turizam 7. travnja 32,
51521 Punat, Hrvatska
Tel/Fax: +385 51 854 415
Mob/Cell: +385 98 368 705